Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

LA ROCHE POSAY PROMO EFFACLAR DUO +M 40ML & ΔΩΡΟ EFFACLAR GEL MOUSSANT 50ML - Τριπλή Διορθωτική Κρέμα Κατά των Ατελειών, 40ml & Δώρο Effaclar Gel Τζελ Καθαρισμού Προσώπου, 50ml, 1σετ

Πακέτο περιποίησης προσώπου με την τριπλή διορθωτική φροντίδα Effaclar DUO+M κατά των ατελειών για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής και δώρο το gel καθαρισμού Effaclar Gel.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109771
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
16,40€
Νέα τριπλή διορθωτική φροντίδα κατά των ατελειών για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, με την δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος, διορθώνοντας μαύρα στίγματα και σημάδια μετά από ακμή. Κατά της υποτροπής. Με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 8 ώρες.

Η Εffaclar Duo+M της La Roche-Posay είναι μια τριπλή διορθωτική φροντίδα για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής: μαύρα στίγματα, ατέλειες και σημάδια μετά από ακμή. Ακόμα και σε σοβαρές περιπτώσεις. Δοκιμασμένο σε όλους τους φωτότυπους.

Νέα επιστημονική ανακάλυψη: στο μικροβίωμα του δέρματος, τα βακτήρια που προκαλούν τις ατέλειες της ακμής αποτελούνται από υπότυπους, που ονομάζονται φυλότυποι. Η έρευνα της La Roche-Posay ανέδειξε ότι η δημιουργία της ακμής προκαλείται λόγω της έλλειψης ποικιλότητας ανάμεσα στους φυλοτύπους και της επικράτησης του φυλοτύπου ΙΑ1.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - το Νέο ενεργό συστατικό Phylobioma, με την δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος, έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στις ατέλειες του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής καθώς στοχεύει στην πηγή των ατελειών, τον φυλότυπο ΙΑ1.

Με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 8 ώρες.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο πρωί ή/και βράδυ μετά τον καθαρισμό με το Effaclar Purifying Foaming Gel. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua / Water / Eau, Glycerin, Dimethicone, Isocetyl Stearate, Niacinamide, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Silica, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Oryza Sativa Starch / Rice Starch, Punica Granatum Pericarp Extract, Potassium Cetyl Phosphate, Sorbitan Oleate, Zinc Pca, Glyceryl Stearate Se, Isohexadecane, Sodium Hydroxide, Myristyl Myristate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Mannose, Poloxamer 338, Propanediol, Hydroxyethoxyphenyl Butanone, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Maltodextrin, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Polysorbate 80, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Salicylic Acid, Piroctone Olamine, Parfum / Fragrance
Effaclar Gel Τζελ Καθαρισμού Προσώπου

Αφρώδες Gel καθαρισμού, με το ενεργό συστατικό Phylobioma, με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος. Εξισορροπεί το pH, εξυγιαίνει και μειώνει ορατά τις ατέλειες του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής.

Στο λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, το pH του δέρματος είναι υψηλότερο σε σχέση με αυτό του λιπαρού. Αυτό οδηγεί στον πολλαπλασιασμό του φυλότυπου ΙΑ1 του C.Acnes που αποτελεί την πηγή των ατελειών και των συμπτωμάτων της ακμής. Πέραν του καθαρισμού, το Effaclar Gel της La Roche-Posay συνδυάζει το ενεργό συστατικό Phylobioma, που στοχεύει τον φυλότυπο IA1 και τεχνολογία εξισορρόπησης του pH για ορατή μείωση των ατελειών. Αφαιρεί τους ρύπους, μειώνει τον φυλότυπο IA1 και ατέλειες ενώ εξισορροπεί το pH του δέρματος με ακμή. Αφήνει το δέρμα καθαρό και ανανεωμένο.

Κατάλληλο για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής και το ευαίσθητο δέρμα.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα gel και κάνετε αφρό στα χέρια σας. Με κυκλικές κινήσεις εφαρμόστε σε μέτωπο, μύτη, πιγούνι και λαιμό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλετε άμεσα με άφθονο νερό. To Effaclar Purifying Gel είναι κατάλληλο και για το σώμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua / Water / Eau, Sodium Laureth Sulfate, Peg-8, Coco-Betaine, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Punica Granatum Pericarp Extract, Zinc Pca, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Maltodextrin, Pentylene Glycol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Δέρματος Λιπαρή, Με Ακμή
Υφή Κρέμα
Ηλικία Όλες οι Ηλικίες
Ανάγκη προσώπου Ενυδάτωση, Ακμή