Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 639 3629
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

A-DERMA PROMO BIOLOGY ENERGY C RADIANCE BOOST SERUM ΟΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΛΑΜΨΗΣ, 30ML & ΔΩΡΟ BIOLOGY EAU MICELLAIRE ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΥΛΛΙΑ, 100ML, 1ΣΕΤ

Ο ορός ενίσχυσης λάμψης Biology Energy C μειώνει τα σημάδια της κόπωσης, αποτοξινώνει και λειαίνει το κουρασμένο θαμπό δέρμα του προσώπου, χάρη στα ισχυρά δραστικά συστατικά του.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 109507
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
24,50€
Ο ορός ενίσχυσης λάμψης Biology Energy C ισοδυναμεί με 20% βιταμίνη C και είναι ένας καινοτόμος, πιστοποιημένα βιολογικός και δερματολογικός ορός. Η δροσερή, μη κολλώδης υφή ζελ κατά την εφαρμογή μειώνει τα σημάδια της κόπωσης, αποτοξινώνει και λειαίνει το κουρασμένο θαμπό δέρμα του προσώπου χάρη στα ισχυρά δραστικά συστατικά του: Χυμός βρώμης Rhealba, με εξισορροπητικές και ενυδατικές ιδιότητες και γλυκοζίτη ασκορβυλίου, αλλιώς σταθεροποιημένη βιταμίνη C, η οποία είναι ένα αντιοξειδωτικό που φωτίζει την επιδερμίδα.

Δοκιμασμένο σε αλλεργικό δέρμα, χωρίς άρωμα, χωρίς αιθέρια έλαια και μη φαγεσωρογόνο, η σύνθεση με 99 % συστατικά φυσικής προέλευσης είναι σχεδιασμένη μόνο με τα απαραίτητα συστατικά για να διασφαλίσει τη βέλτιστη ανοχή. Ο ορός BIOLOGY ENERGY C με σταθεροποιημένη βιταμίνη C μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, τον λαιμό και το περίγραμμα των ματιών. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μπορεί να αναμιχθεί με το προϊόν καθημερινής φροντίδας σας για μια εξατομικευμένη ρουτίνα φροντίδας.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται άμεσα λεία και λαμπερή.

Με βρώμη Rhealba από βιολογική καλλιέργεια.

ΧΡΗΣΗ
Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ σε καθαρό δέρμα.
Όνομα χαρακτηριστικού Τιμή χαρακτηριστικού
Τύπος Δέρματος Με Πανάδες, Για όλους τους Τύπους
Υφή serum
Ηλικία Όλες οι Ηλικίες
Ανάγκη προσώπου Αντιγήρανση, Ενυδάτωση, Λάμψη