Ωράριο e-shop: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά άνω των 49 ευρώ
Μοναδικές τιμές σε πάνω από 20.000 προϊόντα
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Close

HIPP BIO ΚΡΕΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ & ΚΑΚΑΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ, 200gr

Βιολογική κρέμα δημητριακών από τη Hipp με μπανάνα, κακάο & δημητριακά ολικής άλεσης χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 103806
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Hipp Bio Βιολογική Κρέμα Δημητριακών
Με Μπανάνα & Κακάο χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης από τον 6ο μήνα.

Bιολογική κρέμα δημητριακών με μπανάνα & κακάο
Παρασκευάζεται με νερό ή με γάλα
Με βιταμίνη Β1 – υποστηρίζει το νευρικό σύστημα
Με πολύτιμα δημητριακά ολικής άλεσης
Περιέχει γλουτένη
Χωρίς γάλα
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Χωρίς αρώματα
Χωρίς χρωστικούς παράγοντες
Χωρίς συντηρητικά

ΧΡΗΣΗ

Παρασκευή με γάλα σε σκόνη:

Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι στους 50°C. Ετοιμάζετε περίπου 200 ml βρεφικό γάλα (π. χ. HiPP 2 ΒΙΟ COMBIOTIC®) .
Βάζετε σε ένα πιάτο 3-4 κουταλιές της σούπας (24 g) κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο .
Προσθέτετε το έτοιμο βρεφικό γά λα στη σκόνη της κρέμας και ανακατεύετε.
Ανακατεύετε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.

Παρασκευή χωρίς γάλα με φρούτα:

Βράστε 100 ml νερό και κρυώστε το στους 50°C περίπου. Προσθέστε μεγάλες κουταλιές (12 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό και ανακατέψτε. Προσθέστε 100 g HiPP Φρούτα (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .

Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα:

Προσθέστε 100 ml πλήρες γάλα και 100 ml νερό σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν βράση. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει στους 50°C περίπου. Προσθέστε 3-4 κ.σ. (24 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .

Για ιδανική διαλυτότητα: μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά καυτό νερό για την παρασκευή της κρέμας

Η προσθήκη νερού είναι απαραίτητη για μείωση της περιεκτικότητας πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος σε επίπεδο που είναι κατάλληλο για τα παιδιά!