Lamberts Performance Whey Protein
Πρωτεΐνη σε Σκόνη από Ορό Γάλακτος με Γεύση Βανίλια
Έχουμε προσθέσει απομονωμένες πρωτεΐνες ορούς γάλακτος για να ενισχύσουμε το συνολικό επίπεδο της πρωτεΐνης.
Ο ορός γάλακτος απομονώνεται από το γάλα και όπως πιστεύεται είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης που εύκολα πέπτεται και παρέχει ένα εξαιρετικό συνδυασμό αμινοξέων, συμπεριλαμβάνοντας υψηλά επίπεδα των τριών διακλαδιζόμενων αμινοξέων (BCAA’s) L-Leucine, L-Isoleucine και L-Valine. Τα αμινοξέα είναι συστατικά απαραίτητα για τη δόμηση και την επιδιόρθωση των μυών από τον οργανισμό.
Τα πρωτεϊνούχα σκευάσματα της Lamberts παρέχουν περισσότερη πρωτεΐνη ανά μερίδα από οποιοδήποτε άλλο σκεύασμα της ίδιας κατηγορίας. Είναι ευχάριστα στη γεύση και χρησιμοποιούνται πολύ εύκολα.
Δεν περιέχουν ασπαρτάμη.
Η Whey Protein με γεύση βανίλια της Lamberts:
παρέχει 23,4 gr/δόση υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος.
παρασκευάζεται από μίγμα Whey Concentrate και Whey Isolate, για την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων πρωτεΐνης, εν συγκρίσει με πολλά αντίστοιχα σκευάσματα αθλητικής διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά.
παρέχει ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων, μεταξύ των οποίων άνω των 5 gr/δόση από τα των Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S). Τα 3 Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S=λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) αποτελούν το βασικό δομικό συστατικό για τον σχηματισμό του 1/3 του συνόλου της μυϊκής πρωτεΐνης του οργανισμού. Εκτός του σημαντικού δομικού τους ρόλου αποτελούν την κύρια πηγή κάλυψης των ενεργειακών αναγκών των μυών, καθώς καταβολίζονται αποκλειστικά στον μυϊκό ιστό.
παρέχει ένα σημαντικό επίπεδο Μαγνησίου, καθώς εκτός του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει το Μαγνήσιο στην παραγωγή ενέργειας και στην υγεία των μυών , η υποκλινική ανεπάρκεια του εκδηλώνεται με μυϊκό άλγος μετά το πέρας της προπόνησης, ενώ η συμπληρωματική χορήγηση Μαγνησίου σχετίζεται με μείωση της αδυναμίας και της κόπωσης που ακολουθούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
ΧΡΗΣΗ
Δοσολογία: αναμίξτε 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας (30γρ.) σε 250ml κρύου νερού ή αποβουτυρωμένου γάλακτος (για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να τα χτυπήσετε στο μίξερ).
Συστήνουμε 1-4 μερίδες των 30γρ. ανά ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας σε πρωτεΐνη.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για ενίσχυση της συνολικής πρόσληψης πρωτεΐνης.
Εάν επιλέξετε να το αναμίξετε με αποβουτυρωμένο γάλα αυτομάτως προσθέτετε 8γρ. επιπλέον πρωτεΐνης και 85 θερμίδες.